Hulpverlener

Hulpverlener

Mijn naam is Anneke Polderman – Plaisier (1982) ben getrouwd en we hebben 5 kinderen. Tijdens de Pabo opleiding die ik volgde ben ik tot geloof gekomen en is een relatie met God voor mij een realiteit geworden. Ik ervoer een roeping en verlangen om het Evangelie te delen met de mensen om me heen. Na mijn opleiding ben ik door de Gereformeerde Zendingsbond (GZB) uitgezonden als evangelist in Antwerpen. Daar heb ik met veel plezier zes jaar in het Bijbelhuis gewerkt. Tijdens dit werk zag ik de gebrokenheid die bij veel mensen is. Ik merkte dat mijn hart bij pastoraat ligt en ik vanuit Gods liefde en bewogenheid mensen wilde helpen. Eenmaal terug in Nederland ben ik de driejarige opleiding: Pastoraal Hulpverlener aan de Evangelische Theologische Academie gaan volgen. Toen de studie afgerond was, ben ik in 2013 naar Tholen verhuisd. Door het geven van cursussen voor vrouwen werd mijn eerdere verlangen bevestigd om een eigen pastorale praktijk te starten. Hier ben ik in januari 2016 mee gestart.

Daarnaast ben ik ook docent bij de Toerustingscursus Pastoraat van het Evangelisch College. Deze cursus wordt op diverse plaatsten in Nederland gegeven.

Ik geloof dat elke vrouw uniek is, kleurrijk en vol mogelijkheden. Mensen kunnen leren en groeien. Het is prachtig om God aan het werk te zien. Ik houd ervan hoe Hij liefdevol en geduldig met mensen omgaat en door gesprekken inzicht, genezing, wijsheid en herstel geeft. Het is een voorrecht om samen met Hem dit werk te mogen doen.

Persoonlijke begeleiding.

Om de hulp professioneel te houden heb ik eens in de zoveel tijd supervisie van een ervaren hulpverlener. Daarnaast is er een intervisie groep waarin we elkaar door gesprekken en voorbeelden helpen en reflecteren op de werkwijze.Lees hier wat anderen over de praktijk zeggen.